Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve duman sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Yangın ve müstacel vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söyleyiş edilen bu düzen temelı modellerde olağan kapı koluna benzer. 

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir müddet ısı ve yalın geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 teamüllevi[değanlayıştir

Başkaca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir nokta da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha mualla bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha ince malzeme kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir standart olmadığı midein sac sözınlığı 1.0 mm veya daha zayıf kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara sağlamak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Tamlanan bu mevsim dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını ifade etmektedir. Lakin bu mevzuda tetik sarhoş olmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 zaman birlikte dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın Merdiveni Kapısı Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin endamsız, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile bina midei veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, doğal facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı karıni yangın kapısı merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Binalarda muayyen standartlarda konum alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Tüm Yangın Merdiveni Kapısı yangın kasası ve kanatları mualla lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya çalışmaleri yüz kapılar mazarrat görmez.

Report this wiki page